Duminica 28 Aprilie

Ce mesaj i-a transmis Monica Gabor lui Irinel Columbeanu, după ce a aflat de infidelitatea lui: Din păcate m-am săturat să sufăr


Irinel Columbeanu și Monica Gabor, cuplul cel mai în vogă între 2006 și 2011, s-au despărțit după cinci ani de mariaj. Monica i-a transmis un mesaj fostului milionar de la Izvorani. 

Acum Irinel Columbeanu nu își mai permite să trăiască în luxul de pe vremuri, dar mesajul pe care i l-a transmis la despărțire Monia a rămas foarte actual. 

Irinel își înșela soția cu două blonde în jacuzzi, iar Monica se afla în SUA. ”Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”, a notat, în cartea sa, Irinel Columbeanu.

Fostul milionar a povestit ce s-a întâmplat mai exact, acum 12 ani, cu blondele din jacuzzi,

Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Columbeanu la Metropola TV, în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Irinel este acum diagnosticat cu Alzheimer, dar a ajuns să se certe și cu medicul lui personal. Fostul milionar este tensionat din cauza faptului că a rămas fără bani și nu are din ce să achite azilul. El crede că toată lumea încearcă să profite de pe urma lui, iar medicul Alexandra Ion l-a acuzat că este un om de nimic.

Medicul care l-a diagnosticat pe Irinel Columbeau l-a făcut om de nimic pe fostul milionar

Comentarii Facebook