Duminica 28 Aprilie

Clujeanca Carmen Grebenișan, pusă în încurcătură de un mesaj trimis de Jorge. S-a gândit că-i face avansuri: „Nu a vrut să mă cucerească”


Clujeanca Carmen Grebenișan este una una dintre cele mai populare influencerițe din online, iar numărul fanilor doar a crescut, mai ales după ce vedeta a participat la mai multe show-uri celebre, cum ar fi Asia Express sau Survivor România. Chiar dacă este căsătorită, blondina nu este ocolită de avansurile bărbaților.

Întrebată de Măruță ce bărbat celebru a căutat-o până acum, vedeta l-a numit pe Jorge, însă a explicat și contextul, precizând că ea doar a crezut că artistul îi face avansuri, dar a fost vorba despre o confuzie.

„Jorge. Dar stai să zic. El nu a vrut să mă cucerească. Domnul mi-a pus o întrebare: Când ne vedem la o cină ca să vorbim despre podcast? El mă invitase la podcast, dar m-a invitat la cină. Când am văzut doar prima parte, nu am citit. Mi-a fost foarte jenă. Acum îmi e rușine că am crezut asta, dar nu am citit a doua parte. Am înțeles greșit și prost. Am crezut că mă agăța și nu am mai răspuns. I-am spus și lui Alex. Amândoi am înțeles la fel, că nu citisem ce scria la final”, a dezvăluit Carmen Grebenișan.

Numărându-se printre cei mai iubiți oameni de televiziune, Jorge nu este cunoscut doar în lumea TV, ci a fost implicat și în foarte multe proiecte muzicale și de dans. Acesta formează un cuplu de aproape un deceniu cu Ramona Prodea. Jorge dezvăluie foarte des pe rețelele de socializare din momentele pe care le petrece cu familia, dar și imagini alături de copiii lui, spre încântarea fanilor săi, iar pe perioada participării la Survivor România familia a fost cea care îi administra conturile de social media.

Comentarii Facebook