Refugiata părăsită de iubitul care și-a lăsat familia pentru ea a fost arestată. A încercat să-i spargă ușa englezului: „Te iubesc, Tony!”


Refugiata ucraineancă care a fost părăsită de iubitul englez, pentru că era prea agresivă, a fost arestată. Sofia a încercat să-i spargă ușa bărbatului în speranța ca acesta să o primească înapoi urlând „Te iubesc, Tony!”.

Tony Garnett a chemat poliția când a văzut de ce este în stare fosta lui iubită, moment în care refugiata s-a ascuns în tufișuri. Femeia a fost condusă la secție, interogată de poliție și lăsată apoi să plece. Se pare că Sofia le-a spus autorităților că vrea să se întoarcă în țara natală ca să fie alături de familie, scrie Antena 3.

Bărbatul care și-a părăsit soția și copiii pentru o refugiată s-a despărțit și de ucraineancă

Sofia Karkadim a ajuns în casa familiei din West Yorkshire în luna mai, după ce a fugit din Liov. Zece zile mai târziu, bărbatul şi-a anunțat partenera că o va părăsi pentru tânăra refugiată. Acum, după 4 luni de relație, Tony Garnett, a dat-o afară din casă pe femeie acuzând-o că are un comportament irațional, că are probleme cu alcoolul și că a distrus casa în care locuiau cu chirie, din cauza băuturii. Sofia se pare că avea o problemă și cu cele două fete pe care Tony le are cu fosta soție.

„Ne-am despărțit. Nu mai pot suporta furia și abuzurile ei. Mi-am părăsit soția și copiii pentru ea și am făcut eforturi ca această relație să funcționeze. Îmi era milă de ea pentru că a lăsat totul în urmă din cauza războiului. Însă nu mai pot suporta. Devine des agresivă din cauza depresiei. Într-o sâmbătă a luat un cuțit și a început să îl înfigă în pereți. Chiar m-am speriat și am chemat poliția. Nu mă mai face fericit deloc. Ba chiar mi-a fost teamă” a povestit Tony pentru Daily Mail.

Comentarii Facebook