Câte intervenţii estetice are Andreea Mantea. Aşa arăta bruneta înainte să apeleze la medici


Câte intervenţii estetice are Andreea Mantea. Aşa arăta bruneta înainte să apeleze la medici. Frumoasa brunetă este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Are o carieră frumoasă, iar micul David, fiul ei, este cea mai mare realizare a ei pe plan personal. De asemenea, Andreea Mantea a vorbit mereu deschis despre operațiile estetice, în comparație cu alte vedete care refuză mereu acest subiect delicat.

S-a aflat câte intervenții estetice are Andreea Mantea. „Odată ce umbli la faţă…”

S-a aflat câte intervenţii estetice are Andreea Mantea după ce frumoasa brunetă a vorbit deschis despre acest subiect delicat pentru multe vedete din România.

Andreea Mantea a cucerit publicul român spectator încă de pe vremea când era doar o copilă. Pentru prima oară a apărut în videoclipul lui Marcel Pavel, însă, transformarea ei de-a lungul anilor este una evidentă. Astfel, mulți români s-au întrebat la ce intervenții chirurgicale a apelat bruneta.

1-andreea-mantea-1.jpg

Andreea Mantea nu vrea să-și schimbe fizionomia cu operații estetice

Chiar dacă nu a ocolit cabinetul medicilor esteticieni, Andreea Mantea și-a dorit întotdeauna să rămână ușor de recunoscut și cât mai aproape de fizionomia ei naturală. Astfel, Andreea Mantea nu a umblat nici la culoarea părului cu care s-a făcut cunoscută.

Cea mai importantă schimbare la care a apelat frumoasa brunetă are legătură cu dantura. A fost supărată mult timp din cauza aspectului dinților și consideră această schimbare o investiție importantă în cariera ei.

Andreei Mantea nu-i plăceau dinții săi

Odată ce umbli la faţă, am impresia că te schimbă total şi arăţi uşor deformată. Am avut probleme grave cu dinții. Mă deranja foarte mult aspectul dinților și nu credeam că eu voi mai putea să râd din nou. Pentru noi, oamenii de televiziune, acest aspect este foarte important, este cartea noastră de vizită”, a declarat Andreea Mantea în cadrul unui interviu pentru Antena 1.

media-141268571785808000.jpg

Andreei Mantea nu îi plac sânii exagerați de mari

De asemenea, frumoasa prezentatoare de la Kanal D a fost acuzată că și-a modificat pomeții, însă a negat acest lucru, susținând că nu are vreo intervenție estetică la nivelul feței. Dar, recunoștea în urmă cu ceva timp că visul ei a fost legat și de implanturile mamare.

Nu sunt adepta sânilor exagerat de mari așa că îmi voi pune implanturi moderate, de 250 ml pentru fiecare sân”, spunea Andreea Mantea acum ceva timp.

Bruneta, nemulțumită după o intervenție

Astfel, Andreea Mantea a fost printre primele vedete din România care și-a făcut implanturi și a și recunoscut acest lucru.

Pe de altă parte, o intervenție i-a dat bătăi de cap Andreei Mantea. Vina a fost a ei, după cum spune ea.

Mi-am făcut o lipoaspirație, m-am chinuit vreo trei zile, a fost foarte greu. N-am respectat ce mi-a spus doctorul și intervenția a fost degeaba, în zadar. Toată grăsimea a venit înapoi, era acolo, la loc! Pentru că n-am purtat niște colanți speciali, grăsimea a venit din alte părți ale corpului și a umplut golul respectiv.

A fost groaznic și m-am chinuit degeaba. Trebuie să respecți întocmai ce-ți spune doctorul. Că dacă nu respecți, este ca și cum nu ai făcut-o. Eu știu pentru că am trecut prin asta”, spunea Andreea Mantea.


Comentarii Facebook