Ioana Ignat, finalista ”Vocea României”, dependentă de alcool


Finalista ”Vocea României”, Ioana Ignat, a povestit despre dependența de alcool pe care a avut-o și cum a trecut peste problemele care i-au pus în pericol viața.

Solista de 23 de ani a fost dependentă de alcool, încă de la 15 - 16 ani. Ea a făcut parte dintr-o orchestră și cânta la evenimente. ”Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit”, a spus Ioana Ignat, pentru spynews.ro.

În 2018, solista a ajuns aproape de comă alcoolică. ”Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul și am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineața acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins”, a adăugat Ioana Ignat.

Comentarii Facebook