Câte clase are Lidia Buble. S-a aflat marele secret al vedetei, de care nu se jenează


Lidia Buble a crescut într-o familie cu 11 frați, iar tatăl ei este pastor într-o Biserică penticostală. Lidia este însă o fire rebelă.

Șansa ei a fost Adi Sână, fostul membru al trupei Akcent, care a lansat-o în lumea muzicii. Secretul ei știut de puțini este că a urmat cursurile unui liceu cu profil sportiv la Deva, pe care l-a terminat cu greu.

Vedeta de acum a trecut examenul de bacalaureat, la limită, cu media 6,10, după ce a obținut la limba română nota 5,55, la istorie nota 5,3, iar lat la geografie 7,2. Apoi a venit în București, unde promisese că-și va continua studiile, dar a rămas doar cu liceul.

Ce job-uri a avut Lidia Buble înainte să devină celebră

Am spălat vase și făceam curat la cafeneaua de pe mall Deva și am lucrat la solar, acolo”, a recunoscut Lidia Buble, care este una dintre cele mai asumate vedete din showbiz-ul autohton.

Sunt o persoană independentă. Am lucrat şi ca bonă timp de un an de zile, să mă întreţin, la şeful PNL sector 5, Bucureşti, Cristian Olteanu. Am mai fost manager de vânzări auto la Ţiriac Auto, aproximativ doi ani”, spunea Lidia Buble la începutul carierei sale, într-un interviu din urmă cu mai mulți ani, conform voxbiz.ro.

Acum, artista a lăsat trecutul în spate și poate spune că este realizată.

Comentarii Facebook