Cât costă sarmalele sau pomana porcului la restaurantul lui Florin Călinescu. ”Hai, bre, și la Cluj!”


Florin Călinescu are propria afacere în HoReCa, pe lângă aparițiile tv și proiectele artistice. Acesta deține Tavera ”La Călinescu”.

Cartea de vizită a lui Florin Călinescu este mâncarea bună dar și multă.

Ce prețuri sunt la restaurantul lui Florin Călinescu

Restaurantul se află în București, în zona Tineretului, iar cei care-i trec pragul sunt impresionați de porțiile mari de mâncare și de prețurile decente. Spre exemplu, o ciorbă de perișoare sau de văcuță costă 19 lei, una de legume sau de fasole e 16 lei. O porție de sarmale de 500 de grame, acompaniată de mămăligă și ardei costă 44 de lei, în timp ce o porție de varză călită cu ciolan costă 42 de lei. Pentru un șnițel pane clienții trebuie să scoată din buzunar 32 de lei, iar pentru o pomana porcului 41 de lei. În ceea ce privește pastele, prețul unei porții variază de la 32 la 38 de lei, în funcție de felul acestora.

Fostul realizator tv a plecat de la Pro TV și apoi de la Prima. Acum s-a retras la țară și vrea să scrie scenarii tv.

Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat, pentru că se ţinea de rele

Acum cred că mă apuc să scriu scenarii de film. Abia acum, pentru că sunt leneș, pentru că astăzi văd că este un public care părăsește… Fugim ca Sparatacus, în masă, din televiziune, ca spectator (n.red. spre filme)”, a declarat Florin Călinescu.

Hai, bre și la Cluj! Avem loc aici și oameni cu pungă largă, așa că deschide și la Cluj un local”, i-a transmis un internaut, fostului om de televiziune.

Comentarii Facebook