Duminica 28 Aprilie

Irinel Columbeanu este acuzat că învârte ceva lucruri. Iese prea des din azil pentru un om care nu are bani


Irinel Columbeanu (66 de ani) este criticat foarte tare pentru că iese extrem de mult în oraș și este prezent la multe emisiuni, deși pretinde că este bolnav și nu are cu ce să plătească azilul din Ghermănești.

Fostul milionar în vârstă de 66 de ani este ținut gratuit, dar Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni, se plânge că acesta iese cam mult în oraș pentru un om fără venituri.

Fostul milionar de la Izvorani a postat fotografii de la frizer, de la o ieșire la o cafea sau de la o vizită prin Ploiești. 

Nu mai are bani și s-a apucat de Facebook și de reclamă la paharul cu apă”, ”Cine ți-a plătit pizza de data asta?”, ”Și zici că n-ai bani”, ”Te milogești să-ți plătească alții azilul, dar tu te postezi ca un șmecher cu bani”, ”Parcă murea de foame”, ”Te-ai făcut influencer?”, „Bine ai venit în lumea reală! Cum te simți când trăiești precum mulți români?”, sunt câteva comentarii primite de fostul milionar pe internet.

Când a fost întrebat dacă îl va ajuta pe Irinel, Gigi Becali a spus că doarme așa cum și-a așternut.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, a spus Gigi Becali.

Comentarii Facebook