Carmen Tănase, manechin la vârsta de 61 de ani: „Este o meserie grea, jos pălăria pentru persoanele care o fac”


Carmen Tănase, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi, a avut parte de o experiență inedită. În urmă cu doar două zile, actrița a fost manechin pentru prima dată la vârsta de 61 de ani și a povestit cum a fost experiența aceasta pentru ea și ce trăiri au încercat-o.

Actrița a îmbrăcat creațiile Cerei Mihăilescu care a rugat-o să facă acest lucru pentru ea, lucru confirmat imediat de către vedetă. Carmen Tănase a atras toate privirile pe data de 14 septembrie, atunci când a defilat pe podium la o prezentare de modă care a avut loc pe malul lacului Snagov. Înainte de prezentare, actrița a povestit că are mari emoții și că a mai defilat în copilărie, la 3-4 ani, pe vremea când tatăl ei organiza prezentări de modă, scrie Spy News.

Am ajuns să fac numai nefăcute! Am venit să prezint moda. Nu știu de ce mă bag eu în toate chestiile astea, nu înțeleg. Am prieteni buni care mă bagă în astfel de lucruri. Am emoții foarte mari că voi defila pe podium. Am mai defilat o dată când aveam trei sau patru ani, când eram copil, și tata organiza la acea vreme prezentări de modă, dar vă dați seama că este ca și când nu aș fi defilat niciodată! O prietenă mi-a dat telefon și mi-a zis ”fă asta, te rog” și m-am conformat! După aceea mi-am dat seama în ce m-am băgat!”, a declarat Carmen Tănase pentru Click!

„Este ceva foarte greu. Este o meserie grea, jos pălăria pentru persoanele care o fac”

De asemenea, actrița a mărturisit că nu este un lucru deloc ușor și că emoțiile au fost la cote maxime în momentul prezentării. 

Înainte de prezentare a început să mă ia cu tremurat. Este ceva foarte greu. Este o meserie grea, jos pălăria pentru persoanele care o fac. Trebuie să ai în sânge chestia aceasta, trebuie să știi să pozezi. Este greu! Nu am repetat nimic acasă înainte de prezentare. Unde să repet acasă? În curte, prin iarbă? Unde?”, a mai declarat Carmen Tănase. 

Comentarii Facebook