Laurențiu Reghecampf, prima imagine cu chipul micuțului Liam! Antrenorul a împlinit 47 de ani astăzi


Laurențiu Reghecampf a împlinit 47 de ani, iar partenera sa, Corina Caciuc, a ținut să-i transmită un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de o fotografie în care apar doar ei. Celebrul antrenor nu a arătat până acum chipul băiețelului pe care îl are cu Corina Caciuc, însă de ziua lui a făcut o excepție. 

De când cel mic a venit pe lume, tăticul, Laurențiu Reghecampf, și iubita lui, Corina Caciuc, au fost foarte discreți. La început cei doi abia dacă se afișau în public, iar postările pe site-urile de socializare erau foarte rare. De puțin timp, asta, pare să se fi schimbat, Reghe, antrenorul care a acceptat oferta celor de la Neftchi Baku, și mama băiețelului lui, fiind tot mai activi în spațiul public, scrie Fanatik.

Pentru cel care m-a făcut Mamă. Îți urez o viață plină de bucurie și fericire. Te iubesc”, a scris Corina Caciuc pe Instagram. Răspunsul antrenorului nu a întârziat să apară: „Te iubesc, Inimă!”, a fost mesajul pentru femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară.

Micuțul Liam, copia fidelă a celebrului antrenor

Astăzi, 19 septembrie, antrenorul își sărbătorește ziua de naștere. Și mare-i este bucuria lui Reghecampf, astfel că a simțit să o împărtășească cu cei care îi sunt alături de ani de zile.

Tehnicianul a postat pe instagram prima imagine cu chipul lui Liam. Din poza încărcată de fericitul tătic pe instagram putem vedea că micuțul seamănă leit cu Reghe.

Comentarii Facebook