Dorian Popa a răbufnit după ce fanii l-au criticat că își cumpără mașină de 300.000 de euro: „Fratele vostru a muncit draconic”


Dorian Popa, desfiinţat de fani după ce şi-a luat mașină de 300.000 de euro. Artistul nu a rămas dator şi a răbufnit într-un clip postat pe canalul său de YouTube. Artistul spune că muncește mult pentru realizările sale, pentru banii lui, el e de părere că „dacă vrei în viață rezultate trebuie să faci sacrificii”.

Am postat zilele trecute vlogul cu Maybach-ul GL 600 sau GLS 600 și iată o tonă de comentarii vizavi de faptul că țara arde și baba se piaptănă. În situația de față țara e România și e implicit reprezentată de cei care au dat cu hate la acel vlog. Și baba e subsemnatul, înțeleg că i-am deranjat pe unii că îmi iau o mașină în valoare de 300.000 de euro în vremuri în care într-adevăr lucrurile sunt un pic atipice, iar economia se mișcă mai greu decât în timp normal”, a spus Dorian Popa.

dorin.jpeg

Artistul a continuat: „Fratele vostru a muncit draconic și îi mulțumesc din sufletul lui Dumnezeu că a ales acest drum pentru mine și nu regret o secundă. Pe măsură ce anii au trecut mi-am dat seama că îmi place mult să muncesc, îmi place să am rezultate și că distracția nu trebuie să fie pe locul doi, ci chiar pe locul 3, 4 sau 5 din punctul de vedere al priorităților din viața mea”.

Dorian Popa este cântăreț, actor, influencer și are afaceri în domeniul imobiliar. 

Noi suntem săraci și tu ne arăți mașină de 300.000 de euro?”, a fost unul dintre comentariile la care fost deranjat și a răbufnit: „Mulți dintre noi am fost sau suntem săraci. Asta nu înseamnă că trebuie să ne complacem în situația asta. Nu am primit mașina nici de la mama, nici de la tata, nu am cerșit, nu am furat, nu am făcut lucruri ilegale. Am muncit de luni până duminică non-stop, muncesc de luni până duminică. Eu nu am am fost în concediu de circa cinci ani, șase ani de zile!”.

Comentarii Facebook