Carmen Grebenișan, îndrăgostită în secret de un fotbalist cunoscut: Nu eram eu atunci destul de faină!


Superba Carmen Grebenișan, una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România, a dezvăluit că a fost moartă după Sergiu Hanca, fotbalist de la echipa Dinamo.  

Șatena nu și-a dezvăluit niciodată sentimentele.

A fost așa...Lui îi plăceau toate fetele. E un fotbalist cunoscut, Sergiu Hanca. I se zicea pe atunci 'Muscă'. Era un băiat fain, dar nu eram eu destul de faină. Nu a aflat niciodată, dar s-ar putea să afle acum și mie o să-mi fie un pic rușine cu chestia asta, dar până la urmă îmi asum. A fost o chestie de copii, el nu știe. Am suferit singură acasă”, a spus Grebenișan, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Între timp, Carmen și-a făcut mai multe operații estetice și a ridicat nivelul. 

Între timp, Carmen s-a căsătorit cu Alex Militaru și s-a stabilit la casa ei. ”A fost mult mai frumos decât îmi imaginam! M-am întors cu spatele și le-am spus că dacă mă fac să plâng, o să stau cu ochelarii de soare și seara. Lumea nu și-a dat seama dacă a fost cununia sau doar nunta, pentru că noi am făcut o combinație între nuntă și cununie, doar că nu a fost nimic religios.

Am fost destul de ocupată cu organizarea și n-am reușit să resimt farmecul momentului. Am resimțit asta doar în momentul în care ne-am îndreptat spre primărie și am spus: 'Mamă, nu-mi vine să cred că facem treaba asta!' Mi se părea că eu încă sunt puștoaica aia de 20 de ani, deși acum fac 30, mă gândeam că ajung în punctul acesta, mă mărit!”, spunea Carmen Grebenișan.

Sergiu Hanca are 29 de ani a fost crescut de ASA Tîrgu Mureș, din 2016 a ajuns la Dinamo și din 2019 joacă în Polonia, la MKS Cracovia. 

Comentarii Facebook