Bianca Drăgușanu ajunge din nou la estetician în Cluj. Ce îmbunătățiri vrea vedeta?


Bianca Drăgușanu are de gând să se lase din nou pe mâna medicului estetician. Creatoarea de modă vrea să schimbe un detaliu de la nivelul feței care o nemulțumește. Deși este deseori criticată pentru că ar fi bătut recordul la capitolul intervenții estetice, blondina nu pare să țină cont de opinia nimănui atunci când vine vorba de aspectul ei fizic.

Repară greșelile trecutului

Încă de când operațiile estetice sau chiar și sau intervențiile minim invazive erau un subiect tabu în România, Bianca Drăgușanu bifa cu succes îmbunătățiri care au ajutat-o să ajungă astăzi la imaginea pe care o are și de care este extrem de mândră după cum chiar ea a precizat în repetate rânduri. Cu toate că susține că a ajuns momentul în care se consideră aproape de perfecțiune din punct de vedere fizic, totuși pe alocuri se pare că vedeta găsește tot timpul câte ceva de corectat. De data aceasta,creatoarea de modă le-a mărturisit fanilor ei ce are de gând să schimbe la nivelul feței.

Bianca a precizat că este nevoită să treacă printr-o astfel de intervenție pentru a repara una dintre greșelile făcute în trecut. Mai exact, blondina și-a injectat cu câțiva ani în urmă în buze o substanță care pe care organismul nu a absorbit-o cum se întâmplă cu acidul hialuronic.

Vreau să vă mărturisesc că acum câțiva ani, mai exact vreo doisprezece, mi-am injectat în buze o substanță numită bioalcamid și care mă deranjează”, a precizat vedeta.

Pentru orice transformare estetică, Bianca este nevoită să meargă de fiecare dată la Cluj, acolo unde își desfășoară activitatea medicul estetician în care ea are deplină încredere.La același medic, creatoarea de modă și-a dus și mama, dar și sora pentru a avea parte de îmbunătățiri.Întrebată recent în cadrul unui interviu despre operații estetice, Bianca a precizat că își asumă toate transformările la care a apelat pentru a avea mai multă încredere în propria persoană. 

De altfel, blondina a precizat că va continua să se lase pe mâna esteticianului ori de câte ori va simți nevoia să facă acest lucru. Totuși, Bianca este dispusă să renunțe la aceste obiceiuri doar dacă sănătatea i-ar fi pusă în pericol.

Comentarii Facebook