Miercuri 24 Aprilie

Beizadeaua Ardealului, Victoraș Micula, a fost informator al Poliției. El pozează în ”campionu’ jmecheriei” și se dă drept ”general”


Micula Junior, un personaj excentric al Ardealului, are probleme cu justiția și pentru a poza în ”băiat bun” a scos la lumină adeverința de informator al Poliției. 

Problemele l-au ajuns din urmă pe cei supranumit ”beizadeaua Ardealului”, fiul magnatului Viorel Micula, unul dintre patronii Frutti Fresh, care, alături de fratele lui Ioan, sunt cei mai bogați oameni din această parte a țării.

Victor Micula pozează pe reţelele de socializare în figură anti-sistem, maneliştii îi dedică melodii în care îl prezintă ”generalul” care ”a înnebunit sticleţii” și ”campionu’ jmecheriei”, scrie Bihoreanul.ro. Lucrurile se pare că stau altfel și ”beuzadeaua” a dat informații anchetatorilor, care au dus la condamnarea a trei traficanți de droguri. 

Adeverința de informator a fost cerută chiar de Victoraș Micula, cel care a șocat țara când s-a dus cu elicopterul la mormântul lui Arsenie Boca. Se pare că acum, cele Sfinte nu îl ajută, așa că Micula Jr. apelează la alte tertipuri. 

El este acum judecat într-un proces, în care patru poliţişti i-au furnizat la comandă datele altor persoane şi chiar l-au lăsat să acceseze bazele de informații ale MAI.

Victor Micula este acuzat de instigare la accesare ilegală a unui sistem informatic și acces ilegal la un sistem informatic, de instigare la divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice şi uzurparea de calităţi oficiale a început în septembrie anul trecut, în baza unui rechizitoriu al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, după ce dosarul a zăcut doi ani în camera preliminară a Tribunalului. 

Cei patru subofițeri sunt Ovidiu Iovian Vaida, Camelia Erdei, Alin Claudiu Zanca şi Claudiu Rengle, conform sursei citate

Prin actul de recunoaștere a calității de informator, Victor Micula vrea să arate că el a colaborat cu oamenii legii și că este un om de bună credință, în ciuda imaginii publice pe care o are.

Comentarii Facebook