Fiul unui milionar s-a dus cu elicopterul la mormântul lui Arsenie Boca, Sfântul Ardealului

 

Fiul milionarului Viorel Micula, Victor Micula, s-a dus la mormântul părintelui Arsenie Boca, pentru a se ruga, cu elicopterul. 

 

Adolescentul de 17 ani a fost lăsat de elicopter la 200 de metri de mormântul sfântului părinte. Credincioșii au fost șocați de ceea ce văd, iar oficialii bisericii susțin că elicopterul nu trebuia să aterizeze în curtea mănăstirii.

 

Victor Micula a zburat până la mănăstire cu un elicopter în valoare de 1,5 milioane de euro. ”Eram cu cineva și eram în trecere. Am fost să văd pe cineva drag mie, care era acolo în pelerinaj. Am fost să mă întâlnesc cu cineva drag mie”, a spus Victor Micula.

 

Una dintre maicile care ingrijesc mormantul parintelui Arsenie l-a rugat sa paraseasca incinta. Nu e un lucru in regula sa aterizeze un elicopter in curtea manastirii. Pelerinul e liber sa vina cu orice mijloc de transport in manastire, insa accesul se face pana la poarta manastirii. De acolo, ca pelerin, mergem pe jos”, a explicat preotul Gabriel Miricescu, conform Știrileprotv.ro.

 

Victor Micula s-a rugat la mormânt pentru a trece criza economică, foarte stresantă pentru el. Tânărul învață în clasa a 11-a, în Oradea, dar are funcția de president junior la compania tatălui și a unchiului său, familia Micula având o avere de 200 de milioane de euro.

 

Victor Micula este un personaj excentic, ducându-se cu elicopterul chiar și la școală.

 

Mormântul lui Arsenie Boca, considerat Sfântul Ardealului, este locul unde zeci de mii de credincioși merg anual în pelerinaj. Considerat un duhovnic clarvăzător, Arsenie Boca a făcut minuni în timpul vieții, dar și după.

 

Arsenie Boca a fost torturat de comuniști, fiind înmormântat la Mănăstirea Prislop, localitatea Silvașu de Sus, județul Hunedoara.

 

Minune la mormântul părintelui Arsenie Boca? VIDEO

Comentarii Facebook