Bloggerița clujeană Alina Ceușan dă cărțile pe față, face bani frumoși din Instagram: „Sunt luni care sunt peste această sumă”


Vedeta clujeană Alina Ceușan este una dintre cele mai cunoscute și de succes influencerițe din România. Frumoasa blondă face echipă cu Carmen Grebenișan, însă lucrează și pe cont propriu, având lunar venituri de zeci de mii de euro. În cadrul podcastului „Vorba lu' Jorge”, Alina Ceușan a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, dar și despre banii pe care îi câștigă împreună. Influencerița a mărturisit că sunt luni în care câștigă peste 20 de mii de euro.

Alina Ceușan a spus că nu este o fire geloasă și asta pentru că ea și soțul ei nu au cum să fie așa din cauza domeniilor în care lucrează și profesează.

Nici nu am cum să fiu geloasă. Domeniul în care lucrează soțul meu și domeniul în care lucrez eu sunt două domenii în care nu poți să-ți permiți să faci genul ăsta de lucruri. El e hairstylist, toată ziua cu mâinile în cap la diverse doamne. La noi a fost un lucru normalizat de la începutul relației. Partea cu gelozia ține foarte mult de încrederea în tine”, a declarat influencerița.

p3.jpeg

Alina Ceușan are luni în care câștigă mai mult de 20 de mii de euro

Alina Ceușan are luni în care câștigă mai mult de 20 de mii de euro, iar ea a mărturisit că banii pe care îi face sunt din brandurile pe care le are, din meseria soțului ei, dar și din mediul online.

p4.jpeg

Banii sunt adunați din toate zonele, sunt luni și luni, sunt luni care sunt peste această sumă, sunt luni care sunt sub această sumă, dar e vorba de acest venit, care este făcut și din contractele de online, cât și din alte colaborări, din partea de brand-uri pe care o avem. Sperăm să reușim să facem lucruri mult mai mărețe de atât. În zona de online se câștigă foarte bine”, a precizat Ceușan.

p5.jpeg

Comentarii Facebook