Bebeto, în mijlocul războiului Reghe - Prodan. Copilul va fi audiat la Judecătorie: „Este păcatul lui, își târăște copilul în așa ceva”


Urmează zile dificile pentru Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf. Minorul va fi audiat la Judecătoria Buftea pe 2 iunie, deși impresara va lipsi de la această întâlnire. Ulterior audierii minorului se va judeca și Ordonanța Preşedinţială introdusă de Laurențiu Reghecampf, pentru stabilirea programului de vizită a băiatului.

Anamaria Prodan a lipsit, zilele trecute, de la cea de-a doua înfățișare în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf, preferând să-și trimită doar avocatul, pe Oleg Burlacu. Impresara se află, la această oră în Emirate, așa că la audierea de la Judecătoria Buftea, Laurențiu Reghecampf junior va fi însoțit de către sora lui, Sarah Dumitrescu Prodan, scrie Click.

Nu are voie în sală cu Bebe decât avocatul și judecătorul! Va merge Bebeto cu Sarah la judecătorie mâine. Eu sunt în Emirate acum! Nu comentez că îmi e rușine de rușinea lui. Pentru noi am mai zis: a murit! Laurentiu Jr. va merge alături de sora lui și de avocat în fata judecătorului. Este păcatul lui, căci își târăște copilul în așa ceva. Dumnezeu îi va da exact ce trebuie. Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie.”, a declarat Prodan.

Laurențiu Reghecampf a introdus o Ordonanță președințială, prin care solicita custodia comună, dar și dreptul ca fiul său, Laurențiu Reghecampf junior, să-l poată vizita la Craiova ori de câte ori vrea el. Reghecampf a introdus Ordonanța președințială după ce Prodan nu i-ar fi permis să-și vadă fiul decât în prezența ei, la Snagov. Mai mult, luna trecută, impresara s-a trezit cu Autoritatea Tutelară pe cap la vila sa de la Snagov. Inițial, s-a spus că Anamaria Prodan nu a vrut să-i primească pe cei de la Autoritatea Tutelară, și că s-ar fi ales și cu amendă în valoare de 500 de ron. În replică, Anamaria Prodan a precizat, însă, că cei de la Autoritatea Tutelară, pur și simplu au greșit adresa, potrivit sursei citate. 

Asta va decide numai copilul! Nu poate să-l oblige nici o lege pe copilul meu să meargă la Craiova, dacă el nu vrea! Este de toată jena ce s-a întâmplat! Mi-a trimis Autoritatea Tutelară la Snagov, dar adresa era greșită. Căutau doamnele respective un număr care nu există pe strada noastră”, a precizat Anamaria Prodan, la acel moment. 

Comentarii Facebook