Andreea Marin spune că nu s-a machiat niciodată până la 18 ani: „Eram mult mai cuminți”


Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. Frumoasa prezentatoare TV are o siluetă distinsă și un chip de adolescentă, de care are mare grijă. Care este secretul frumuseții Andreei Marin? Vedeta a explicat de ce nu s-a machiat până la 18 ani.

Prezentatoarea TV a mărturisit că mereu se demachiază, înainte de a merge la culcare, având întotdeauna grijă ca tenul ei să primească îngrijirea de care are nevoie, scrie playtech.ro.

Nu renunț niciodată la procesul de demachiere. Mi se pare foarte important să pui capul pe pernă cu tenul curat, să lași pielea să respire. Nu e vorba doar despre machiajul care încarcă tenul nostru și îl îmbătrânește pe termen lung, dar și trăim într-o lume cu poluare, cu hrană care nu este întotdeauna corectă, nu este întotdeauna sănătoasă. Toate acestea se văd pe tenul nostru. El protestează într-un fel. Dacă nu ai grijă nici măcar să-l demachiezi, după o zi în care ai avut tenul încărcat, îi faci un rău pur și simplu și grăbești îmbătrânirea tenului”, a declarat Andreea Marin. 

De asemenea, prezentatoarea TV a dezvăluit faptul că, la sfârșitul adolescenței, nu se machia deloc și nu simțea nevoia să-și încarce tenul cu substanțe „toxice”. După 30 de ani de carieră, Andreea Marin se poate lăuda cu faptul că nu are niciun rid adânc pe chip.

Aparițiile mele pe micul ecran au fost încă de la 18 ani și atunci am început cu acest obicei. Înainte nu mă machiam deloc. Nici nu era nevoie pe vremea aceea. Noi nu vedeam lumea așa cum o vedem astăzi. Eram mult mai cuminți și pe de altă parte bine că a fost așa pentru că mă întreabă multă lume, astăzi, la 30 de ani de carieră, cum fac de am tenul curat, fără riduri adânci.

Păi de fapt, despre asta este vorba. Să nu începi prea tânără să-l încarci cu tot ce e toxic. Într-adevăr, în ziua de azi, există companii care fac tot ce îți trebuie pentru machiaj, cu această latură eco, cu grijă pentru mediu, pentru tenul nostru, dar oricum ar fi nu este sănătate 100% atunci când aplici pe fața ta un produs”.

Comentarii Facebook