Vlăduța Lupău, experiență neplăcută cu un medic, în timpul sarcinii: „Mi-a luat și o căruță de bani, ceea ce, pentru o femeie de rând, mi se pare mult”


Interpreta de muzică populară Vlăduța Lupău și fostul jucător de fotbal Adrian Rus vor deveni părinții unui băiețel în doar câteva luni. Recent, în mediul online, cântăreața a dezvăluit că, în urmă cu câteva săptămâni, a avut o experiență foarte neplăcută cu un medic ginecolog.

Vlăduța după experiența neplăcută cu un medic: „Mi-a luat și o căruță de bani”

Am o experiență super nașpa, de acum câteva săptămâni, din București. Am vrut să văd dacă mișcă, dacă e acolo, mi se părea mie că n-am burtă dimineața. Am luat-o și eu la razna, eram și eu panicată. Mi-am făcut o programare”, a povestit cântăreața.

Ajung acolo, medicul nu avea halat. Nu mi-a explicat nimic, doar dacă îl mai întrebam eu ceva din ce mai știam. Mi-a luat și o căruță de bani, vreo 500 de lei, ceea ce, pentru o femeie de rând, mi se pare mult. A vorbit și urât și flegmatic cu mine”, a mai spus aceasta.

„Dacă dai peste unul de ăla, n-ai nicio șansă să afli dacă ai sau nu ceva risc”

Mi-a zis și sexul bebelușului, poate eu nu-l știam sau nu doream să-l știu. Mă gândeam că, dacă dai peste unul de-ăla, n-ai nicio șansă să afli dacă ai sau nu ceva risc. E foarte important doctorul care-ți monitorizează sarcina”, a mai explicat interpreta.

Chiar dacă doctorul din capitală i-a povocat coșmaruri, ultima consultație, făcută la un alt doctor, a fost „un real succes”, după cum chiar ea spune. „Sunt fericită! Bebe e bine și frumos… Am fost foarte mulțumită și foarte încântată de doamna doctor. Mi-a explicat mură-n gură totul. Mi s-a părut că-l văd perfect pe bebe. Mi s-a părut mai că mi-l dă în brațe”, a mai povestit Vlăduța Lupău.

„În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult”

Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni, decât cu Adi sau cu familia. (…) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut. (…) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie, adică minunea să existe. (…) În urma mai multor analize, am descoperit că aveam endometrioză”, a mai declarat artista, potrivit unica.ro.

„Boala asta nu are leac prin tratament. Ea tot crește, crește”

Boala asta nu are leac prin tratament. Acum, nu sunt eu medic, dar am fost pe la mulți medici, până am ajuns la operație. Endometrioza este o boală a secolului la femei. Nu are așa o deslușire, din ce cauză, de unde, care e motivul apariției acestei boli. Ea tot crește, crește și, mai mult decât atât, chiar dacă o operezi, poate să recidiveze”, a mai spus cântăreața legat de problemele de sănătate care au împiedicat-o să susțină o sarcină până în prezent. 

După am mai făcut niște analize și analizele alea au spus că am niște probleme la sânge, care, din nou, este o problemă în rândul femeilor. (…) Și boala aia de sânge ține de trombofilie. (…) 1 din 3 femei se confruntă cumva cu o sarcină pierdută din cauza acestor analize de sânge, pentru că nu le știi și te întrebi de ce. Abia după ce pierzi o sarcină ajungi să afli că asta e problema”, a mai spus aceasta.

Vlăduța este în culmea fericirii de când a rămas însărcinată, dar totuși este într-o îngrijorare continuă

O sarcină îți aduce și cea mai mare fericire, dar și cele mai mari frici sau stresuri, să zic așa. (…) Nu m-am bucurat absolut deloc până să trec pragul de trei luni, să am toate analizele din lume făcute, primite, confirmate că totul e în regulă”, a încheiat aceasta. 


Comentarii Facebook