Joi 7 Iulie

A descoperit din întâmplare, în pozele de vacanță, că soțul o înșela cu bona. Ce a urmat e incredibil - FOTO


O tânără de 33 de ani a divorțat după ce a aflat că soțul o înșela cu bona. Mama a doua copii, femeia a creat un cont de TikTok în care a expus detalii din aventura extraconjugală a fostului ei soț.

Natalie a postat pe rețeaua socială un clip în care arată cum a dat peste unul dintre primele semne ale faptului că soțul o înșela chiar cu bona. Într-o vacanță într-un parc de distracții, mămica a stat alături de fiica ei într-un trenuleț de roller coaster, în timp ce soțul ei și dădaca s-au pus în spatele lor. În pozele surprinse în timpul cursei de roller coaster, bărbatul și bona s-au arătat deosebit de apropiați, ba chiar s-au și ținut de mână, lucruri pe care Natalie nu l-a observat la acea vreme.

YWI4ZWQ2ZjMwYjVkZTNkODcwMjAxYTcwNGE2OWM5.thumb.jpg

Mă uitam pe poze mai vechi și am dat peste mai multe în care ei doi erau un pic cam prea apropiați. Am mers la Disney și am luat-o și pe bonă cu noi pentru a ne ajuta cu copiii. Nu pentru a-l ajuta pe soț”, a scris Natalie în descrierea clipului care s-a viralizat pe rețelele sociale, prezintă Daily Mail.

Femeia l-a părăsit pe cel care care era căsătorită de la 22 de ani și cu care avea doi copii. Bărbatul nu a stat pe gânduri și s-a căsătorit cu bona.

Sondaj de opinie

Sunteți de acord ca CFR Cluj să joace pe Cluj Arena?

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook