Marti 16 August

Actrița Carmen Tănase, despre salariul său lunar de 1300 euro: „Supraviețuiești, dar eu vreau să trăiesc”


Marea actriță Carmen Tănase a dezvăluit ce salariu încasează lunar. Marea doamnă a teatrului românesc a mărturisit că are un salariu cu care poate doar să supraviețuiască, după cum spune ea, nu și să trăiască. Actrița are un salariu de 1300 euro, echivalentul a 6430 lei. 

Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a spus actrița.

Tănase mărturisește că nu dorește să supraviețuiască, ci să trăiască. Vedeta vrea să ducă o viață decentă cu această sumă primită lunar. Actrița consideră că banii pe care îi primește nu sunt suficienți pentru ceea ce face ea, dar continuă să profeseze pentru că este pasionată de actorie.

Da, am avut perioade (n.red. când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a mai adăugat actrița, citată de Antena 3. 

Comentarii Facebook