Îndrăgita Teo Trandafir a primit încă o lovitură după ce a rămas fără emisiune


Teo Trandafir (54 de ani) a fost citată alături de alte vedete din România pentru a vorbi despre un grup infracțional care a comis ilegalități în numele său. 

În perioada anilor 2015 și 2016, un grup infracțional a creat conturi false cu identitatea prezentatoarei TV și a strâns fonduri sub identitatea sa. La fel au pățit Andreea Marin, Iulia Vântur, Sofia Vicoveanca, Rodica Popescu-Bitănescu și alte celebrități din spațiul românesc. 

În perioada 1 ianuarie 2015 – 2 august 2016, pe numele celor patru suspecţi (grupul infracțional, n.r.) au fost efectuate, prin intermediul serviciilor de transfer rapid de bani, 360 de tranzacţii de la 273 de persoane vătămate, suma totală transferată fiind în valoare de 33.853 dolari şi 1.000 lei”, anunța DIICOT, în 2016.

Teo Trandafir i-a sfătuit pe oameni să fie atenți. Numele ei a mai fost folosit de o companie pentru pastile de slăbit. 

NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI! Cred că am răspuns unor sute de mesaje, adresate mie în scris: E adevărat că ai slăbit cu un produs din cutie? De fiecare dată era alt produs, am ajuns să cred că apar zilnic asemenea furturi de imagine.

Acum răspund și printr-un filmuleț care sper să mai lămurească din mister. Nu vă lăsați păcăliți! Dacă voi crede într-un produs de orice fel, îi voi rosti eu numele. Cu vocea mea.

Pentru toate fetele frumoase și deștepte care mă întreabă cum am slăbit, răspunsul meu este unul singur. Cu siguranță nu cu ajutorul unor pastile despre care se vorbește pe net. Este doar o minciună, un furt de imagine, care ar merita pedepsit”, a spus Teo Trandafir pe Facebook.

Comentarii Facebook