VIDEO - Cum reacționează un celebru TikToker din Serbia când vede cum sunt făcute sarmalele în România


 Miloš Nedeljkov, cunoscut pe TikTok drept BalkanDad, a împărtășit cu urmăritorii săi de pe celebra rețea de socializare reacția sa când vede cum sunt pregătite celebrele sarmale românești.

Prietenii mei din România m-au rugat să le spun părerea despre această rețetă de sarmale. La naiba, a pus o grămadă de verdeață! Mă abțin să mai spun ceva. Urmăritorii mei din România să-mi spună dacă e bine ce a făcut!”, a exclamat BalkanDad.

A pus o grămadă de verdeață. Hai să vedem ce urmează. Ok, acum le rulează. Știe tehnica împingerii. Se pare că împăturește sarmale de când avea 2 anișori. Dar frunzele au un verde închis. Ar trebui să folosească varză murată și din câte văd el nu are așa ceva. Pune și slănină - ok. Vai, a pus o grămadă de mărar!”, a mai adăugat acesta. 

Reacțiile internauților care au urmărit clipul său sunt variate. Unii se îndoiesc că cel pe care îl urmărește tiktokerul e român sau respectă o rețetă românească de preparare a sarlamelor.

Nuuu! Nu așa se fac sarmalele în România”, „Nu există așa ceva ??”, „Sigur nu e român... cine știe de unde e... bagă ketchup în sarmale”, „Mamaie a început să plângă când a văzut video-ul”, „Sper că le-o numărat....”, sunt câteva dintre mesajele internauților. 


Comentarii Facebook