Marti 4 Octombrie

Wizz Air lansează un zbor de la Cluj la București. La ce prețuri se dau bileteleWizz Air anunță un nou zbor intern de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca, pe ruta Cluj București.

Cursa se va inaugura din 22 iulie 2016 și va avea o frecvență de 6 zboruri săptămânale, în fiecare zi a săptămânii, mai puţin sâmbătă.

Iată care este programul de zbor:Wizz Air a anunțat și primele prețuri pentru cursa Cluj-Napoca - București, acestea pornind de la 39 lei, în prima săptămână în care se inaugurează zborul.

 

 

 

       Consiliul Judeţean Cluj salută decizia companiei Wizz Air de a redeschide zborurile interne între Cluj-Napoca şi Bucureşti, începând cu 22 iulie 2016. Consider că acest zbor va consolida traficul de pasageri pe relaţia Cluj – Bucureşti şi cu această ocazie doresc să îmi reafirm sprijinul pentru dezvoltarea Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj, cu atât mai mult cu cât în anul 2017, aeroportul va depăşi pragul de 2 milioane de pasageri”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Marius Mînzat.

Acest nou zbor va aduce beneficii pentru pasagerii noştri, frecvenţe sporite şi tarife de călătorie mai mici pe ruta Cluj-Napoca – Bucureşti şi ne bucurăm că operatorul aerian Wizz Air şi-a respectat angajamentul făcut faţă de Aeroportul Internaţional Cluj şi faţă de judeţul Cluj, odată cu lansarea primelor zboruri în anul 2007”, a precizat David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj.

De pe Aeroportul Internaţional Cluj, compania aeriană va mai demara în anul 2016 zboruri spre 5 destinaţii internaţionale, după cum urmează: Memmingen (Germania, 15 februarie 2016), Berlin-Schoenefeld (Germania, 22 iulie 2016), Doncaster Sheffield (Anglia, 22 iulie 2016), Billund (Danemarca, 23 iulie 2016) și Alicante (Spania, 24 iulie 2016). De asemenea, este important de reţinut şi faptul că, începând cu luna iulie 2016, operatorul aerian Wizz Air va aloca bazei sale din Cluj-Napoca cea de-a 5-a aeronavă Airbus A320.

Comentarii Facebook