Wizz Air împlinește 10 ani! Ofertă specială FOARTE BUNĂ, valabilă numai AZI

 

Wizz Air aniversează 10 ani de la primul său zbor din Katowice, sudul Poloniei, către Londra Luton, din 19 mai 2004. 

 

Până în 2013 Wizz Air a transportat 69 milioane de pasageri în total. Compania are o reţea de peste 300 de rute şi 96 de destinaţii în 35 de ţări. În anul fiscal 2014, Wizz Air a transportat 13,9 milioane de pasageri şi aşteaptă tot mai mulţi la bordul aeronavelor sale în anii care vor urma. 

 

Pentru a marca acest moment special şi pentru a-şi arăta aprecierea pentru toţi clienţii săi, Wizz Air oferă fiecare al doilea loc gratuit pentru rezervările făcute pe wizzair.com pe orice rută până la miezul acestei nopţi.

 

Jόzsef Váradi, CEO Wizz Air a declarat: ”Sunt foarte mândru de acest moment important. Am ajuns aici după 10 ani de muncă susţinută şi datorită echipei noastre de profesionişti. Cei 10 ani înseamnă creştere rapidă, inovaţie permanentă, iar pentru clienţii noştri înseamnă libertatea de a călători şi de a se bucura de noi experienţe şi oportunităţi. Întrând în noua decadă, Wizz Air şi echipa sa vor continua să provoace competitorii şi să ofere tarife mici şi servicii excepţionale. Aş dori să mulţumesc astăzi tuturor clienţilor pentru loialitate şi pentru că fac parte din călătoria incredibilă Wizz Air”.

 

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-fare, low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 50 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, pe 300 de rute care asigură legătura între 96 de destinaţii din 35 de ţări. La Wizz Air o echipă de 1900 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife scăzute făcând din Wizz Air alegerea preferată a 13.9 milioane de pasageri în anul încheiat în martie 2014.  

 

Această promoţie se aplică doar în cazul în care achiziţionaţi 2 sau mai multe bilete, în acelaşi timp, pe aceeaşi rezervare, pentru acelaşi zbor operat de Wizz Air Ungaria Ltd.(W6). Unul dintre cele două locuri achiziţionate va fi gratuit, până la număr maxim de 5 locuri gratuite într-o rezervare. Prin ”gratuit” se întelege că nu veţi plăti costul biletului, inclusiv taxe sau alte costuri obligatorii şi bagajul mic de cabină (dimensiuni maxime: 42*32*25), (exluzând taxa de administrare) pentru locul gratuit.Taxa de administrare va fi achitată pentru fiecare loc gratuit. Bagajele mari de cabină şi fiecare bagaj înregistrat sunt taxate suplimentar. Nu fac parte din această promoţie serviciile adiţionale, ce trebuie achiziţionate separat, chiar dacă sunt relevante pentru locul gratuit. Locurile achiziţionate trebuie să fie utilizate împreună şi nu pot fi anulate separat. Rezervările de grup (peste 10 pasageri) sunt excluse. Numărul locurilor disponibile la un anumit preţ este limitat”, precizează oficialii Wizz Air.

Comentarii Facebook