O companie IT creează 250 de locuri de muncă la Cluj-Napoca

 

O companie IT creează încă 250 de locuri de muncă la Cluj-Napoca.

 

Noile locuri de muncă se vor adăuga celor 117 create până acum de compania clujeană.

 

Am avut plăcerea de a fi alături de acești tineri la aniversarea de 10 ani de activitate. Felicit echipa accesa pentru curajul și profesionalismul de care dau dovadă și a căror rezultate, iată, sunt pe măsură. 

 

Înteleg că media de vârstă din companie este de sub 30 de ani! Sunteți așadar la locul potrivit și cred eu, la momentul potrivit - într-o viitoare Capitală a Tineretului, un oraș multicultural, în plină dezvoltare, a cărui parcurs european merge mai departe și care poate fi un real model pentru alte comunități”, a declarat primarul Emil Boc. 

 

Edilul a anunțat că și municipalitatea a lansat proiecte care vizează sprijinirea afacerilor și a tinerilor antreprenori. ”Menționez aici noile centre dedicate mediului de afaceri, industriilor creative, CREIC şi TEAM, a căror construcție a început în zona Lomb. Lucrăm la consolidarea și dezvoltarea infrastructurii municipiului, însă avem în vedere și proiecte de viitor. Cluj Innovation City este un proiect pentru următorii 20 de ani care vizează poziționarea Clujului drept un pol internațional al inovației, punând împreună cercetători și specialiști nu numai din domeniul IT ci și din arii strategice precum medicină, energie sau bioeconomie”, a mai spus Emil Boc.

 

Accesa, una dintre cele mai dinamice companii IT din România, a anunțat că urmează să angajeze și să pregătească la Cluj un număr de cel puțin 250 de specialiști în următorii 2 ani. 

Comentarii Facebook