Wizz Air continuă să vândă la Cluj bilete în plus, deși nu are locuri în avion!


Wizz Air continuă să vândă bilete în plus, deși nu are destule locuri în avion. Așa s-a întâmplat la zborul spre Luton (Londra).

Acum s-a ajuns la situația în care Wizz Air a vândut bilete peste numarul de locuri, iar pasagerii au fost întorși de la avion în aeroport.

Pe data de 10 sâmbătă, multi pasageri au rămas la îmbarcarea aeronavei Wizz Air care se îndrepta spre Luton, la zborul de dimineață. Aceşti pasageri, cu toții am intrat din nou în ţară aşa ceva nu pot să înțeleg cum se întâmplă! Nu mai aveau locuri în avion. Am auzit se întâmplă de zile la rând. Alături de noi erau deja trei persoane care au fost deja reprogramate de 3 ori, pentru că tot nu erau locuri. Cum este posibil să se întâmple așa ceva? Am văzut postarea medicului care a avut probleme cu zborul spre Barcelona și vreau să se știe și de situația noastră”, a declarat un pasager. 

Acesta a spus că este din Maramureș și nu poate veni zilnic la Cluj, pentru a vedea dacă are loc în avion, așa că a renunțat la zbor. El ne-a relatat că i s-a spus să reîncerce în 12 septembrie, pentru a vedea dacă nu cumva cineva a renunțat la bilet. ”Eu nu pot veni zilnic la Cluj, mai ales că ei vând deja bilete în plus cu zecile, așa că se tot adună oameni care au nevoie să zboare și nu au loc. Compania face așa bani pe spatele nostru”, a mai spus bărbatul.

Medic clujean umilit de Wizz Air la Cluj. Compania a vândut mai multe bilete, decât locuri în avion

Compania Wizz Air nu a oferit explicații despre această situație, care se repetă deja de câteva zile. 


Comentarii Facebook