Vueling va zbura de la Cluj-Napoca și spre Italia

 

Compania spaniolă Vueling anunță că va opera din 20 iunie și un zbor spre Italia, de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj-Napoca.

 

Începând cu data de 20 iunie 2014, pasagerii vor avea posibilitatea să călătorească de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj spre Roma Fiumicino cu zborul direct oferit de compania aeriană Vueling. 

 

Noua destinaţie va fi operată cu aeronave A320, 180 de locuri, cu o frecvenţă de două  zboruri pe săptămână, în zilele de luni şi sâmbătă. Biletele au fost puse deja în vânzare prin sistemul de rezervări al companiei Vueling. De asemenea, prin această destinaţie, Vueling asigură posibilităţi de conexiune cu alte destinaţii din reţeaua de rute a companiei, precum Catania, Palermo, Bari, Paris-Orly, Bruxelles, Ibiza, Malaga, Atena, Valencia etc.

 

Compania aeriană face parte din grupul IAG (International Consolidated Airlines Group), care deţine şi companiile Iberia şi British Airways. Vueling efectuează zboruri low cost, dar oferă de asemenea servicii caracteristice unei companii tradiţionale. 

 

Ne bucurăm că în mai puţin de o lună de la anunţul începerii operării pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj  cu destinaţia Barcelona, compania Vueling a decis să mai introducă o rută. Cred că este o veste bună pentru pasageri, aceştia având o nouă alternativă de a călători spre Roma, suplimentar faţă de serviciile de transport pe care aeroportul le oferă în prezent”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Domnul Horea Uioreanu.

 

La începutul lunii martie, compania Vueling a mai anunţat operarea de zboruri de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj către Barcelona, începând cu 27 iunie, cu o frecvenţă de 2 zboruri pe săptămână, în zilele de miercuri şi sâmbătă. Vueling asigură şi pentru această rută posibilitatea de conexiune spre destinaţii precum: Tenerife Nord, Tenerife Sud, Madrid-Barajas, Malaga, Alicante, Lisabona-Portela, Ibiza, Palma de Mallorca, Granada, Sevilla etc.

 

Vueling va zbura de la Cluj spre Barcelona. Prețurile sunt foarte BUNE

Comentarii Facebook