Miercuri 24 Aprilie

Vreti un ten mai curat? 89 lei in loc de 220 lei pentru consultatie dermatologica si microdermabraziune! Bonus: 20% la alte servicii! (P)

Daca vreti sa aveti un ten mai curat, microdermabraziunea este solutia perfecta. Acum puteti beneficia de o sedinta si o consultatie dermatologica la Centrul Medical Promedis la doar 89 de lei, in loc de 220 de lei. Obtineti astfel, o reducere de 59%., oferita pe Red Deal.

 

In plus, beneficiati de reduceri si la alte servicii:


- 20% reducere la urmatoarele sedinte de microdermabraziune
- 20% reducere la ecografie mamara, abdominala sau ginecologica
- 20% reducere la consultatii de alta natura



Microdermabraziunea este considerata o metoda excelenta de curatare si intretinere a pielii, intermediara intre masajul facial cu creme si microchirurgie. In Centrul Medical Promedis procedura este efectuata cu un aparat ultramodern, de productie americana, generatie 2010, ce dispune de 10 freze de otel chirurgical si diamante aplicate, alaturi de un sistem de vacuum care stimuleaza productia de colagen din profunzime si un aplicator de oxigen concentrat (95%) pentru rezultate optime.


Ce se poate trata ?
- piele grasã (puncte negre, pori dilatati)
- forme usoare si medii de acnee retentionala
- riduri fine
- hiperpigmentari
- cicatrici superficiale postacnee
- vergeturile rosii
- petele solare
- tonalitate sau textura neuniforma a pielii
- inlaturarea aspectului de piele obosita, imbatranita

Microdermbraziunea este nedureroasa, nu implica riscuri si complicatii (efectuata de catre un medic specialist in conditii corespunzatoare), nu produce arsuri, iritatii, alergii. Pot fi tratate toate tipurile de piele.



Contraindicatiile procedurii:
- cicatrici cheloide
- fragilitate capilara
- cancer de piele
- herpes activ
- injectiile cu colagen cu pana la 2 saptamani inaintea procedurii
- psoriazis
- vitiligo
- boli de colagen (lupus etc)

 

Oferta pentru reducere o gasiti pe www.reddeal.ro. Cuponul de reducere il veti putea folosi in perioada 28 iunie 30-septembrie 2011.

Comentarii Facebook