Un robot telefonic de la AJOFM Cluj le va spune somerilor ce locuri de munca sunt disponibile


Somerii din judetul Cluj vor putea afla ce locuri de munca si ce cursuri de calificare sunt disponibile cu un simplu apel telefonic, datorita unui robot achizitionat din fonduri europene.

Proiectul va fi functional din 15 februarie in cadrul call-center  -ului deschis de AJOFM Cluj. Somerii vor putea suna gratuit la un numar special si nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze pana la sediul Agentiei.

"In cadrul proiectului cu finantare europeana Call-center vom implementa din 15 februarie un serviciu in premiera europeana care vine in ajutorul somerilor astfel incat acestia sa nu mai fie nevoiti sa se deplaseze la sediul AJOFM Cluj pentru a afla locurile de munca vacante si cursurile de recalificare disponibile. Somerii aflati in evidenta agentiei pot suna gratuit la un numar de telefon si le va raspunde un robot care le va comunica toate informatiile. De asemenea, somerii pot lasa si un mesaj cu locurile de munca pe care le solicita. Este un serviciu in premiera europeana", a declarat Daniel Don.

Investitia a fost facuta printr-un proiect european in valoare de 3,7 milioane de euro, prin care a fost infiintat si un call-center destinat somerilor din judetele Cluj si Alba. Finantarea este facuta din Fondul Social European.

 

Somerii din Cluj si Alba "vanati" prin call center! Daca refuza un loc de munca isi pierd indemnizatiile VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook