Transport gratuit in judet pentru somerii de la Mechel Campia Turzii


Somerii de la combinatul Mechel Campia Turzii ar putea beneficia de transport gratuit in judet, in cazul in care isi gasesc un loc de munca.

"Am propus Consiliului Local Campia Turzii sa finanteze contravaloarea abonamentelor de naveta pentru somerii de la Mechel, in cazul in care isi gasesc de lucru in judet. Este o masura activa prin care acesti oameni ar fi ajutati sa isi caute un loc de munca. Avem circa 1.500 de joburi vancate, asa ca am putea absorbi o parte dintre somerii de la Mechel", a spus Daniel Don, directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Cluj.

 

Seful AJOFM Cluj a mai spus ca la Campia Turzii vor fi instalate 4 infotouch screen -uri, pe care pot fi cautate locuri de munca

 

Functionari electronici vor fi montati si in Dej, Gherla, Turda si Huedin

 

Functionarii electronici care au fost montati la Cluj-Napoca sunt extrem de eficienti, motiv pentru care s-a cerut extinderea lor si in alte localitati.


Astfel ca se doreste achizitionarea unor astfel de infotouch screen -uri si in localitatile Dej - 2 functionari electronici, Gherla - 2, Turda - 2 si in Huedin - 1 functionar electronic.

 

Somerii de la Mechel Campia Turzii ar putea primi 2.500 de euro pentru a-si face o afacere


Directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Cluj, Daniel Don, a anuntat ca cei 800 de someri de la combinatul Mechel Campia Turzii ar putea primi 2.500 de euro pentru a-si face o afacere.

Comentarii Facebook