Functionari electronici vor fi montati si in Dej, Gherla, Turda si Huedin

 

Functionarii electronici care au fost montati la Cluj-Napoca sunt extrem de eficienti, motiv pentru care s-a cerut extinderea lor si in alte localitati.


Astfel ca se doreste achizitionarea unor astfel de infotouch screen -uri si in localitatile Dej - 2 functionari electronici, Gherla - 2, Turda - 2 si in Huedin - 1 functionar electronic.

Daniel Don, directorul AJOFM Cluj-Napoca a spus ca "existenta acestor functionari electronici a facut ca judetul nostru de mai bine de o luna sa fie lider national la locurile de munca vacante si asta datorita faptului ca angajatorii isi pot introduce direct oferetele de munca in aceste aparate, evitandu-se astfel situatiile cand, din anumite cauze, ofertele angajatorilor nu ajungeau la AJOFM. Este mult mai simplu atat pentru oameni, pentru a vizita ofertele de munca atat din Cluj-Napoca, cat si din Alba-Iulia, dar si din strainatate. Practic acesti functionari electronici au inlocuit munca unui om".

De asemenea, s-ar putea ca acesti functionari sa poata fi accesati si de acasa de catre angajatori prin intermediul internetului.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook