Training gratuit pentru ȋntreprinzătorii din Romȃnia organizate de Clubul Întreprinzătorului Român


Clubul Întreprinzătorului Român (CIR) a organizat traininguri gratuite pentru 400 de antreprenori din 11 localităţi, membri ai Clubului, în cadrul proiectului ”Competențe manageriale în poli de creştere şi dezvoltare şi Antreprenoriat de viitor în poli de competitivitate”.

Aceasta este prima etapă a proiectului cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013.

Proiectul se va desfăşura până în luna ianuarie 2014, iar valoarea totală a acestuia este de 1,5 milioane euro.

Pentru efectuarea cursurilor de specialitate, CIR a apelat la ajutorul a 3 companii partenere, SC TMI Training & Consulting SRL, SC GEA Strategy & Consulting SA şi SC Go Plan SRL.

În primele 3 luni ale proiectului au fost organizate 11 sesiuni de training, menite sa ajute la dezvoltarea competenţelor de conducere ale managerilor de IMM-uri sau ale angajaţilor care vor sa se perfecţioneze.

CIR este o inițiativă a Băncii Transilvania şi a fost fondat în anul 2006. Prin activitatea sa, Clubul Întreprinzătorului Român susține antreprenorii români, gratuit, prin servicii şi acces la educație şi informație specializată, oferă suport ȋn accesarea fondurilor europene nerambursabile.

Pentru a avea acces la trainingurile organizate, antreprenorii trebuie sa fie membri CIR. Ȋnscrierile se pot face pe www.btclub.ro.

Comentarii Facebook