Top 5 afaceri ieftine pentru studenți



Pentru studenții care nu sunt mulțumiți de banii câstigați din job-urile de vară ,sau de un internship, există câteva idei de afaceri care necesită costuri minime și puțin spirit antreprenorial.

Top 5 afaceri pentru studenți:


1. O afacere cu tricouri personalizate

Dacă ai un simț al umorului dezvoltat sau dacă ești un bun designer poți încerca un astfel de business . După ce îți faci câteva schițe sau dacă ai câteva idei bune, următorul pas este să te duci la o firmă care poate să le printeze și atâta vreme cât ai o cerere pentru tricourile tale vei avea și profit.
 
2. Creare de site-uri
 
Ai experiență în HTML și grafică? Poți câștiga bine din crearea de site-uri sau logouri pentru firme mici. Poți câștiga de la 200 la 1.000 de lei pentru un site, în funcție de complexitatea acestuia, dar prețurile pot urca până la 4.000 de lei sau chiar mai mult. Așadar, dacă ești pasionat și ai cunoștinte în domeniu, această afacere ar putea să fie foarte profitabilă.
 
3. Vânzarea de obiecte de artă sau produse handmade

Tinerii cu înclinații spre artă ar putea să își văndă creațiile pentru un profit decent. Dacă ești în acestă situație poți să îți faci cunoscute operele fie în campusul facultății tale  fie pe site-urile de socializare sau îți poți crea un site special pentru vânzarea lor. De asemenea, poți participa la evenimente de artă unde îți poți expune lucrările și, dacă au success, pot ajunge să expui într-o galerie de artă, unde vor putea fi vândute mult mai bine.


Citește mai multe pe incont.ro

Comentarii Facebook