Strategia de dezvoltare a judetului Cluj va fi facuta cu 87.000 de euro

Consiliul Judetean Cluj a lansat licitatia pentru desemnarea firmei care va elabora strategia de dezvoltare a judetului Cluj pentru perioada 2014-2020.

 

Consiliul Judetean Cluj a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice anuntul de participare al licitatiei deschise avand ca obiect atribuirea contractului de servicii de consultanta si instruire pentru elaborarea strategiei de dezvoltare a judetului Cluj pentru perioada 2014-2020, in cadrul unui proiect finantat din Fondul Social European.

 

"Publicarea acestui anunt reprezinta un prim pas in derularea acestui proiect extrem de important prin intermediul caruia urmeaza a fi elaborata strategia de dezvoltare a judetului Cluj pentru urmatoarea perioada de programare a UE, strategie care va fi corelata cu programele si politicile de la nivel regional, national si european", a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

 

Firma care va castiga licitatia va organiza sase module de instruire privind planificarea strategica, va organiza 5 workshop-uri pentru elaborarea strategiei, va realiza o ancheta sociologica in randul populatiei judetului Cluj, va organiza 5 evenimente de consultare publica, va elabora si multiplica Strategia de dezvoltare a judetului Cluj pentru perioada 2014-2020.

 

Firmele care participa la licitatie trebuie sa fi realizat in ultimii 3 ani un contract de achiziţie publica care a avut ca obiect servicii de elaborarea de strategii / planuri de dezvoltare, sa aiba o cifra medie anuala de afaceri pe ultimii 3 ani mai mare sau egala cu suma de 700.000 de lei si sa faca dovada ca poate asigura o echipa formata din urmatorul personal de specialitate: manager de proiect, expert in planificare strategica regionala-coordonator executiv, expert in planificare si dezvoltare teritoriala, expert in protectia mediului, sociolog, economist, expert in patrimoniu construit.

 

Valoarea estimata a contractului de servicii este de 371.250 de lei fara TVA, adica 87.044 euro. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 17 februarie 2011, ora 9.00.

Comentarii Facebook