Red Deal - prima retea de cumparaturi colective din Transilvania

 

Modelul de afaceri se bazeaza pe obtinerea de reduceri semnificative (40%-90%) pentru anumite produse si servicii datorita acumularii unui numar mare de cumparatori.

Shoppingul pe internet si cel in colectiv nu au generat prea multa incredere pana recent. Motivele au fost mai multe: asocierea falsa cu sistemele de multi level marketing mascate sub forma unor cluburi de shopping, retinerea fata de cumparaturi facute pe internet, modalitati de plata inadecvate. insa in ultima vreme prejudecatile in ceea ce priveste cumparaturile online se schimba, iar numarul celor care agreeaza acest tip de shopping este in crestere dinamica.

 

Cum functioneaza?

Site-ul http://www.reddeal.ro  lanseaza de doua ori pe saptamana cate o oferta valabila 2-3 zile: de ex. un meniu de restaurant la jumatate de pret, 25 RON in loc de 50 RON. Daca se aduna un numar minim (de ex. 10) de clienti doritori sa mearga la restaurantul respectiv, oferta devine activa. Plata se face doar dupa ce oferta se activeaza, iar cumparatorii vor lista cuponul valoric primit de pe site, cu care vor merge la restaurant sa beneficieze de oferta.

 

Specific local de la transilvaneni pentru transilvaneni

Red Deal este axat exclusiv pe oraşele mari din Transilvania, dispunand de cea mai mare baza de date de clienti in afara Capitalei. Ofertele prezentate se realizeaza in parteneriat cu afaceri locale, sprijinind astfel comertul local. Din studiile de piata realizate de Red Deal reiese ca ofertele (aşa numitele deal-uri) cele mai atractive pe piata locala sunt restaurantele, serviciile de infrumusetare, precum şi activitatile de recreere. Bazat pe aceste statistici, Red Deal pregateşte o oferta speciala, pur şi simplu "enervant de atragatoare" pentru ziua indragostitilor! inregistrati-va chiar acum pe http://www.reddeal.ro sa nu rataţi momentul lansarii ofertei! Click aici acum!

 

Siguranta pe primul loc!

Pentru siguranta tranzactiilor, Red Deal foloseste sistemul de plati cu carduri bancare, oferit si garantat de o banca de renume din Cluj.


Situatie win-win-win

Modelul de afaceri al Red Deal ofera avantaje semnificative si pentru intreprinzatorii locali: "Este o relatie win-win-win, din care fiecare participant (cumparator, firmele locale, Red Deal) are de castigat. Oferim un serviciu de marketing inedit pentru partenerii nostri, in care ei sunt cei care pot stabili parametrii importanti: numarul de clienti doriti si momentul, respectiv timpul in care cumparatorii vor putea beneficia de reducere (stabilind saptamana, ziua sau chiar ora in care oferta este valabila). Aditional, partenerii nostri primesc contravaloarea bunului sau serviciului in avans (la cateva zile dupa expirarea dealului), pe cand clientii ii vor cauta de obicei pe parcursul unui interval de timp mai indelungat pentru a beneficia de oferta cumparata", ne-a explicat reprezentantul companiei Red Deal.

 

www.reddeal.ro

 

 

Comentarii Facebook