Coafat si tratament pentru par la doar 25 de lei, in loc de 110 lei. Bonus: reducere 60% la manichiura-pedichiura SPA! (P)

 

Reducerea este oferita de Reddeal la Salonul Beauty Center din Cluj. Prin oferta salonului Beauty Center ai 77% reducere si beneficiezi de:

- Pachet styling par: tuns, spalat, aranjat, tratament capilar cu produse BIO Essensity
BONUS:
- 60% reducere, 35 RON pentru manichiura si pedichiura SPA
- 12 minute de solar vertical
- 50% la oja semipermanenta
- 50% la aplicarea de extensii de par
- 50% la cursuri de calificare profesionala (coafor-frizerie-manichiura)


Linia Essensity pentru ingrijire are 100% putere de ingrijire si contine cele mai pure esente organice si uleiuri esentiale. Portofoliul de produse Essensity destinate ingrijirii este compus din sampoane cu actiune delicata, balsamuri si tratamente ce contin cele mai pure esente organice certificate si sunt 100% FARA: arome artificiale si coloranti, siliconi, PEG-uri, parafine, uleiuri minerale si parabeni. Toate produsele contin ingredienti naturali si esente organice pure certificate, special alese.

 

Pentru a asigura puritatea esentelor organice sunt utilizate metode de extractie inovatoare si eficiente, precum uscarea inghetata, filtrarea si fermentarea. Aromele sunt date 100% doar de uleiuri esentiale naturale. 

 

Ingrijirea pielii mainilor si a picioarelor, mai ales dupa un concediu petrecut la mare sau pe timpul sezonului rece, poate reda supletea si hidratarea naturala.

 

Oferta de reducere o gasiti pe Reddeal.

Comentarii Facebook