Se vinde o vilă BOMBĂ în Cluj-Napoca. Totuși, prețul este amețitor pentru Cluj-Napoca, un ”sat” față de metropolele lumii - FOTO


O superbă vilă din Feleacu este vândută cu amețitorul preț de 2.5 milioane de euro. Chiar dacă dotările sunt impresionante, prețul este enorm. 

Terenul casei este uriaș, 6.250 de mp, deci vă trebuie un grădinar ca să îngrijească așa o proprietate. Acest lucru arată că această casă este destinată numai anumitor persoane.  

Casa are 800 de mp utili, deci un adevărat palat, cu teren de tenis, baschet, piscină interioară, sală de sport, saună și cramă.

Terenul in suprafata de 6250 mp, aflat la liziera padurii, gazduieste cele doua corpuri de cladire: corpul principal si casa de oaspeti, insumand 800 de mp utili, un teren de baschet/ tenis, curtea si gradina amenajata cu multe specii de plante si pomi fructiferi care creeaza un cadru relaxant.

Corpul principal are un regim de inaltime D+P+E+M, cu o compartimentare bine gandita si functionala, cu spatii interioare generoase si bine vitrate, care ofera lumina naturala din abundenta pe toata durata zilei. Toata amenajarea casei este in culori calde si neutre, dand o nota confortabila si relaxanta in fiecare incapere”, spun agenții imobiliari.

Parterul gazduieste zona de zi compusa dintr-un living cu iesire pe terasa, zona de dining, bucataria mobilata personalizat si utilata, o camera pentru oaspeti/ birou, 2 bai. Tot la parter a fost gandit un spatiu de relaxare compus din camera de fitness, piscina, sauna si un grup sanitar.

Etajul are in componenta un dormitor matrimoniala cu baie proprie si dressing, 2 dormitoare, o baie si o zona de zi amenajata pe holul extrem de generos.

Mansarda este compusa dintr-un dormitor spatios cu baie si multiple spatii de depoitare.

În corpul secundar se află un garajul si un apartament compus din 2 camere, o bucatarie, o baie, ideal pentru oaspeti.

În 2022, o vilă s-a vândut cu 1,6 milioane de euro în 3 luni

Rămâne de văzut cât de repede se va vinde această vilă superbă. 

În ianuarie 2022, o vilă tot din Făget s-a vândut repede cu 1,6 milioane de euro. Casa avea 436 de metri pătrați și un teren de 917 metri pătrați.

În cazul de mai sus vorbim despre mult mai mulți bani, iar piața imobiliară actuală nu este la fel atractivă.

Comentarii Facebook