Scandal la coada la Remat Cluj la predarea rablelor! De atata stat la rand, unii soferi au cedat nervos - VIDEO si FOTO

Unii dintre clujeni s-au asezat la rand cu masinile inca de saptamana trecuta tocmai pentru a fi siguri ca o sa poata sa isi predea masina mai veche de 10 ani.

 

Adi Negrean are un Oltcit vechi de 15 ani. Chiar daca i-a fost de folos, masina nu mai face fata, asa ca trebuie schimbata. "Eu o am de patru ani si am cumparat-o de la un mos. O,io,ioi, cat am folosit-o. Dar acum gata, cumparam alta. Am venit de joi aici si m-am pus cu masina la rand. Acum imi vine randul, in sfarsit".

 

Altii nu au fost, insa, la fel de norocosi si mai aveau foarte mult de aspeptat. Asa ca oricine avea de gand sa intre in fata, declansa un  adevarat scandal, printre cei asezati la rand.

 

Soferii s-au despartit cu greu de "bijuteriile" pe patru roti, si la propriu si la figurat. La propriu, pentru ca majoritatea  autovehiculelor nu mai merg decat impinse. La figurat, pentru ca, spun ei, masinile le au de zeci de ani si sunt ca oricare membru al familiei.

 

Programul Rabla din 2010 a inceput azi la Cluj . Remat are 100 de taloane valorice pentru cei care isi vor duce masinile mai vechi de 10 ani la casat. Astazi la rand erau aproximativ 60 de masini care asteptau sa ...fie predate.

 

Din acest an, proprietarii rablelor primesc bonuri valorice de 3.800 de lei pentru fiecare masina veche. Persoanele fizice nu pot preda , insa, mai mult de trei masini si trebuie sa aiba obligatoriu  talonul masinii atunci cand merg sa o predea la Remat.

 

Cu bonurile primite de la firma de casare, clujenii isi pot plati o parte din contravaloarea unei masini noi, dar, in premiera pentru acest program, pot vinde taloanele valorice.

Comentarii Facebook