Rodna Rent a Car, una dintre primele firme de închiriat mașini din Cluj! De ce să alegi Rodna?


Cu toate că și-au început activitatea în urmă cu aproximativ 28 ani, fiind una dintre primele școli de șoferi private din județ, Rodna a lansat între timp și unul dintre primele servicii de rent a car din Cluj-Napoca, în anul 2000.

Experiența acumulată pe parcursul anilor ne-a ajutat să vedem oportunitățile pe care le oferă acest amplu domeniu și am decis să profităm de ele. Drept urmare, în anul 2000 a prins contur și firma de închirieri mașini Cluj-Napoca, Rodna Rent a Car, ce deținea pe atunci 12 mașini.”, explică reprezentanții companiei

Rodna Rent a Car a devenit astfel una dintre primele companii ce oferea servicii de tip rent a car de la Aeroportul Cluj-Napoca, acolo unde are și biroul principal.

În cei aproximativ 19 ani de activitate, flota companiei a crescut considerabil, iar în ziua de astăzi clienții pot opta pentru una dintre cele 60 de mașini disponibile. 

Gama de autoturisme este una foarte variată, ce cuprinde modele de bază precum Dacia Logan, Opel Corsa, Renault Clio, dar și autoturisme optime pentru clasa business, cum ar fi Wolkswagen Passat și Jetta, BMW 320 sau Audi Q5.

Prețurile pornesc de la 15 euro/zi, iar, la cerere, compania oferă posibilitatea de e a închiria sau preda mașina în / din alte localități.

Iată care sunt câteva dintre avantajele oferite de Rodna Rent a Car:

» birou în incinta aeroportului

» închiriere rapidă (15 minute)

» posibilitatea de a face rezervare telefonic sau online oricând

» NU percep taxe suplimentare pentru închirierea în afara programului de lucru

» raport calitate-preț bun

» birocrație minimă

» acceptă orice act de identitate indiferent de naționalitate

» acceptă orice tip de monedă străină (cash), orice tip de card (Visa, Mastercard, American Express) și OP

» mașini bine întreținute, dotări standard

Pentru mai multe informații și rezervări puteți accesa site-ul www.rodnarentacar.ro sau puteți apela numărul de telefon 0741.217.166, număr disponibil non-stop. De asemenea, aveți la dispoziție și biroul fizic, în incinta Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca, de pe strada Traian Vuia, nr. 149-151.

Comentarii Facebook