RockMelt, un nou browser axat pe social media: Facebook, Twitter si Google


RockMelt este un nou browser croit dupa noile site -uri de socializare, care fac furori in toata lumea: Facebook, Twitter sau Flick.

Browserul este creat de Marc Andressen, cel care a dezvoltat primului browser din istoria world wide web-ului.

"Daca am fi stiut de Facebook, Twitter si Google in '92 sau '93, le-am fi integrat in browser. Aceasta este o oportunitate de a ne intoarce si de a face lucrurile cum trebuie", a declarat Marc Andreessen, fondatorul primul browser din istoria internetului, Netscape, si principalul finantator al RockMelt.
 
Rockmelt a fost lansat in versiune beta si isi doreste sa revolutioneze piata. Browserul se conecteaza la conturile pe care utilizatorul le detine pe Facebook si Twitter, iar pe coloana din stanga apar prietenii cu care interactioneaza cel mai des, iar pe cea din dreapta sunt icon-urile retelelor sociale preferate. Nu lipsesc nici feed -urile RSS de la cele mai utilizate siteuri.

Google are un loc special in noul browser si la o simpla cautare utilizatorul nu gaseste numai linkurile traditionale, ci si preview-uri ale paginilor asociate, pentru a putea decide mai usor ce pagina sa deschida.

 

Browserul concureaza cu mult mai puternicele unelte devoltate de Google, Apple sau Mozilla.

Comentarii Facebook