Proprietarul Supercom, Ilie Ciuclea, are o avere de 10 milioane de euro. A dat 500.000 de dolari pe un Maybach

 

Firma SUPERCOM, care a câștigat licitația pentru salubrizarea stradală și deszăpezire în Cluj-Napoca, este deținută de fostul senator PSD, Ilie Ciuclea.

 

El a apărut în presă, în ultimii ani, în diverse ipostaze, una dintre ele a fost în 2011, când și-a făcut cadou de Moș Crăciun o maşină de lux Maybach 62 S, în valoare de 500.000 de dolari.

 

”Este o ţicneală de-a mea”, a spus Ciuclea, contactat de Mediafax.

 

Potrivit Forbes, Ilie Ciuclea a fost senator PSD în legislatura 2004-2008, iar apoi vicepreşedinte al UNPR. Compania lui, SC Supercom, a câștigat contractele de salubrizare pentru sectorul 2 din Capitală. ”Deşi s-a scris de mai multe ori că firma a fost înfiinţată de Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea, şi Alexandru Bittner, un apropiat al lui Adrian Năstase şi cedată ulterior familiei Ciuclea, nu există dovezi în acest sens. Însă cel mai contestat contract încheiat în 2007 cu administraţia sectorului 2, condusă de Neculai Onţanu, secretar general al UNPR, este autorizaţia de ridicare a automobilelor parcate ilegal”, scrie Forbes.com

 

Ciuclea percepea din ridicarea autoturismelor 54 de lei, iar Supercom ar fi încasat aproximativ 2 milioane de euro, adică, în 2009, 7% din totalul cifrei de afaceri.

 

Supercom are 1.600 de angajați.

Firma SUPERCOM va face salubrizarea stradală și deszăpezirea în Cluj-Napoca, în următorii 8 ani

Comentarii Facebook