Profi face angajări la Cluj. La nivel național este vorba despre 1000 de locuri de muncă

 

Reprezentanții Profi au anunțat că, în 2013, vor angaja 1.000 de români, pe lângă cei 4.000 de angajaţi care lucrează acum în supermarketurile din întreaga țară.

 

Avem peste 4.000 de salariaţi in momentul de faţă, iar numărul lor urmează să treacă de 5.000 până la sfârşitul anului, ceea ce face ca reţeaua noastră să fie unul dintre marii angajatori din România”, a declarat Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food.

 

Profi vrea să își extindă rețeaua la nivel național și a angajat un nou director de resurse umane, în persoana lui Carmen Bokor.

 

Compania Profi, administrată de fondul de investiţii Enterprise Investors, deţine acum 150 de magazine și va mai deschide alte 44 în cursul acestui an.

 

Lanțul de supermarketuri Profi a cumpărat la Cluj, la începutul anului 2013, 6 magazine deținute de firma Alimrom, companie controlată de Crina Ioana Corbeanu şi de Cristian Paul Mureşan. Alirom a avut, în 2011, o cifră de afaceri de 29,6 milioane de lei (7 mil. euro).

 

Profi a mai cumpărat, în urmă cu mai puţin de un an, retailerul preluând reţeaua sibiană Alcomsib. 

 

Profi a alocat, pentru anul 2013, un buget de 18 milioane de euro pentru extinderea reţelei, atât prin deschideri de noi magazine, cât şi prin preluări.

 

Reprezentanții retailerului Profi vor face, cel mai probabil, angajări pentru cele 6 magazine cumpărate în Cluj.

Comentarii Facebook