Produsele de panificatie din programul "Cornul si laptele" vor costa la Cluj 12 milioane de lei pentru urmatorii 3 ani


Programul "Cornul si laptele" va fi licitat la Cluj, iar ofertele pot fi depuse pana in 10 iulie la ora 9.00. Valoarea contractului numai pentru produsele de panificatie se ridica la 12 milioane de lei cu TVA.

Reprezentantii Consiliului Judetean Cluj au anuntat ca se va merge pe criteriul "pretul cel mai mic". Consiliul Judetean va incheia contracte-cadru pe trei ani cu firmele castigatoare, pentru trei zone:

Lot nr. 1 " Zona 1 - Cluj-Napoca, Huedin si comunele arondate
Lot nr. 2 " Zona 2 - Turda, Campia Turzii si comunele arondate
Lot nr. 3 " Zona 3 - Gherla, Dej si comunele arondate


"In anul scolar 2009-2010 Consiliul Judetean a asigurat furnizarea acestor produse lactate si de panificatie pentru nu mai putin de 56.561 de elevi si prescolari din 688 de unitati de invatamant preuniversitar sau prescolar, de stat sau private, de pe intreg teritoriul judetului, fara niciun fel de incidente majore", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Ofertele pot fi depuse pana in 10 iulie la ora 9.00, iar deschiderea ofertelor se va face in aceeasi zi la ora 11.00. Firmele vor trebui sa depuna o garantie de buna executie egala cu 10% din valoarea contractului, fara TVA. Limita maxima a produselor de panificatie este de 0,30 lei/produs.

Firma castigatoarea se va ocupa si de transportul produselor de panificatie: cornuri, batoane sau biscuiti, in ambalaje de 80 g/unitate.

Pentru copiii cu diabet sau intoleranta la lactoza va fi asigurat un regim alimentar prescris de medicul specialist.

Comentarii Facebook