Cantina Primariei isi deschide restaurant "impinge tava" pe strada Memorandumului


Cantina Primariei si-ar putea deschide un restaurant "impinge tava" pe strada Memorandumului, in locul fostei cofetarii Silvia. Initiativa va fi analizata in sedinta de Consiliu Local de joi.

Incasarile facute de cantina primariei in primul semestru al anului au crescut cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In total, primaria a incasat de la cantina de la strada Emile Zola nr.5, cantina din incinta primariei, sala de mese din Someseni, strada Traian Vuia nr. 41, de la cafeneaua din Turnul Croitorilor, dar si din seriviciile de catering suma de 816.000 de lei, cu 200 de mii mai mult ca anul trecut.

Estimarile pe tot anul ar urma sa ajunga la 1,6 milioane de lei, ceea ce ii face pe oficialii de la primarie sa se gandeasca la extinderea acvtivitatii prin deschiderea unui restaurant pe strada Memorandumului nr. 10.

"Motivul pentru care s-a facut aceasta propunere este ca toate veniturile Cantinei revin la bugetul local, iar activitatea de alimentatie publica este una dintre cele mai dinamice in zona centrala a Clujului. Consideram ca atribuirea acestui spatiu Cantinei este modalitatea cea mai eficienta de valorificare a acestuia in acest moment. Spatiul necesită o serie de renovari, dupa care va fi amenajat un restaurant", anunta reprezentantii primariei.

Comentarii Facebook