”Primărița de fier” a Clujului aduce un supermarket și un magazin popular în comuna Chinteni. Urmează să fie făcute angajări


Primărița din Chinteni, Lucia Suciu, a anunțat că în localitate se va deschide, în premieră, un supermarket și un magazin frecventat de toți clujenii.

Este vorba despre supermarketul Profi, renumit pentru prețurile bune, iar la etaj va fi deschis un magazin modern Pepco, care s-a extins deja în multe zone ale Clujului, având produse de calitate, căutate de oameni.

În urma numeroaselor solicitări venite din partea dumneavoastră, am depus toate eforturile pentru a deschide primul supermarket marca PROFI, în localitatea Chinteni. 

Acesta se va inaugura la începutul lunii septembrie. La etaj, va funcționa și un magazin Pepco, dorit de oameni care vor să cumpere produse pe care le găsesc numai în Cluj-Napoca”, a precizat Lucia Suciu.

”Primărița de fier” a Clujului, renunită pentru faptul că face ce zice, a anunțat și că PROFI face angajări:

 - 5 casieri;

- 4 vânzători la vitrina asistată;

- 5 vânzători la cofee - corner;

- 3 vânzători legume - fructe. 

Posturi de conducere: 

- 1 șef de magazin;

- 3 șefi de tură. 

Ce solicitări sunt pentru cei care vor fi angajați

Programul de lucru presupune 2 schimburi, de câte 8 ore și 30 de minute fiecare, cele 30 de minute fiind de pauză. 

Se lucrează 5 zile din 7, iar prin rotație, se va lucra sâmbăta și duminica. Timpul lucrat în zilele nelucrătoare, se compensează cu zile libere.

Deși deschiderea magazinului este programată pentru luna septembrie, pentru cei interesați contractul individual de muncă se va încheia de îndată, urmând a fi plătiți, iar  până la deschiderea efectivă, vor urma un program de instruire/calificare la magazinele PROFI din Cluj-Napoca, cu decontarea navetei.

Persoanele interesate se pot adresa Primăriei comunei Chinteni pentru detalii legate de angajare.

3xxx Chinteni(CJ) FATADA (1)_page-0001.jpg

Lucia Suciu luptă ca să dezvolte și piața volantă din Chinteni

Lucia Suciu, primărița din Chinteni, organizează săptămână de săptămână piața volantă din localitate, atât de utilă pentru producătorii locali. 

Mulți producători locali din comună nu au șansa de a ajunge în piețele volante din Cluj-Napoca, iar cea din Chinteni este mană cerească. În plus, Cluj-Napoca au fost piețe volante în toate cartierele, dar Primăria le-a închis rând pe rând, rămânând una mare în Parcul Central și una în Gheorgheni, în capătul străzii Unirii. Ultima a fost la un pas de a fi închisă, dar oamenii s-au revoltat. 

În Chinteni, piața volantă se ține sâmbăta. ”Produsele proaspete abundă azi, în piața volantă din localitatea Chinteni. Vă așteptăm așadar între orele 08.00 - 13.00, să vă bucurați din plin de ele!”, a transmis Lucia Suciu, supranumită ”Primărița de fier”, pentru dârzenia de care dă dovadă. 

Comentarii Facebook