Porsche angajează informaticieni la Cluj

 

MHP (Mieschke Hofmann und Partner), companie de consultanță în IT și mangementul proceselor afiliată concernului Porsche, vrea să-și mărească echipa din Cluj-Napoca.

 

Compania caută să angajeze 30 de programatori. Posturile fac parte din programul de angajare JumpStart, ajuns la cel de-al treilea an de implementare și adresat absolvenților de facultate cu studii în domeniul IT.

 

”Este al treilea an consecutiv în care implementăm acest program la MHP România, în Cluj- Napoca. În fiecare an am fost foarte mulțumiți de calitatea absolvenților care ulterior ne-au devenit colegi. Programul JumpStart este o șansă unică pentru tinerii absolvenți de a-și începe cariera într-o companie de consultanță în IT de prestigiu internațional. Ne dedicăm 100% în formarea lor profesională la cele mai înalte standarde. Poziționarea noastră pe segmentul automotive ne conturează identitatea ca angajator și ne diferențiază și la nivel de know-how ce poate fi dobândit prin experiența în cadrul MHP. Ideea de consultanță în IT, pliată pe provocările sferei automotive, este o ligă specială și asta încerc să le transmit mereu și angajaților noștri”, a declarat Bernd Otto Hörmann, Chief Operation Officer MHP Consulting Romania.

 

Compania caută absolvenți de facultate cu studii în IT și gândire de programator. Cunoașterea limbii engleze este obligatorie, iar cea a limbii germane reprezintă un plus. Pentru a se înscrie, doritorii sunt așteptați să-și creeze un cont pe platforma dedicată https://jobs.mhp.com/, iar apoi să-ți încarce CV-ul. Înscrierile se pot face până în 15 august, iar programul începe în 1 septembrie. Conceptul JumpStart implică un training tehnic intensiv de 6 săptămâni, imediat după angajare, în care le oferă participanților posibilitatea să-și aleagă limbajul de programare în care se vor specializa: Java sau ABAP. Mai departe, dezvoltarea profesională a fiecăruia ține de propriile capacități. 

 

Pe lângă juniori, compania este interesată și de programatori seniori. ”Îmi place foarte mult conceptul JumpStart! Aduce an de an o energie proaspătă și un boost de entuziasm biroului. Aș dori, însă, să subliniez faptul că există oportunități profesionale extrem de interesante și pentru oameni cu experiență de nivel senior în cadrul MHP“, a declarat Dr. Oliver Oswald, Chief Executive Officer MHP Consulting România.

 

Săptămâna trecută, Porsche a inaugurat oficial un centru de inginerie, localizat în vecinătatea colegilor de la MHP, și unde vor activa 20 de angajați până la sfârșitul acestui an. 

 

MHP (Mieschke Hofmann und Partner), marcă afiliată concernului Porsche, este o companie lider din sfera IT de pe piața auto din Germania. Cu o simbioză optimă între consilierea în IT și managementul proceselor, MHP sprijină clienții săi în toate segmentele lanțului valoric. În prezent, cei 1.500 de angajați MHP oferă consultanță si asistență celor 250 de clienți din portofoliul filialelor din Ludwigsburg, Stuttgart, Walldorf, München, Nürnberg, Essen, Wolfsburg, Berlin, Zürich ( CH ), Atlanta (SUA), Shanghai (China), Birmingham (United Kingdom) și Cluj-Napoca (România).  

Comentarii Facebook