Penthouse -ul din blocul ”girafă” din Mănăștur s-a scumpit cu 200.000 de euro în câteva săptămâni - FOTO


Blocul ”girafă” din Mănăștur are câteva penthouse -uri la ultimul etaj, apartamente pentru bogați construite pe două nivele, care s-au scumpit cu 200.000 de euro în 30 de zile. 

În luna februarie, prețul pentru un penthouse cu două nivele 5 camere + 4 balcoane în West City Tower ajunge la 531.781 de euro 

Vă oferim spre vânzare apartamente semifinisate situate într-un bloc nou cu o arhitectură modernă și o înălțime potrivită orașelor aflate în plină expansiune. Imobilul este structurat 2S+3D+P+25E+Et.Tehnic este poziționat în cartierul Mănăștur la doar 4 km de punctul 0 (Piața Unirii) al orașului Cluj-Napoca. Apartamentul din anunț este situat la etajul 24 și 25 are suprafața utilă de 192.8 mp + 4 balcoane (în total 24 mp)”, se  arată în anunțul din 14 februarie 2022.

Prețul apartamentului situat la o „înălțime potrivită orașelor aflate în plină expansiune” era acum 30 de zile de 531.781 de euro. 

Acum același penthouse costă 700.000 de euro

În 23 martie 2022, penthouse -ul de 2 nivele: 5 camere, 4 balcoane, costă 700.000 de euro, fără prea multe explicații. 

Pozitionarea imobilului face ca accesul spre toate punctele de interes ale orasului sa se faca foarte rapid atat cu masina cat si cu transportul in comun (n.red. de parcă cineva plătește 700.000 de euro pentru a merge cu autobuzul).

Apartamentul din anunt este situat la etajul 24 si 25 are suprafata utila de 192.8 mp + 4 balcoane (in total 24 mp) si este compartimentat astfel: Primul nivel: camera de zi, bucatarie, dormitor/birou, baie, hol, 2 balcoane; La al 2-lea nivel: 3 dormitoare, 2 bai, hol, 2 balcoane.

Apartamentele se vand la stadiul de semifinisat avand pereti cu glet instalatii sanitare si electrice trase pe pozitie incalzire in pardoseala repartitoare digitale care contorizeaza incalzirea si apa calda folosita de la centrala termica a bocului tamplarie din aluminiu cu geam tripan usa metalica la intrare sapa egalizatoare”, anunță agenții.

Nu se știe care este justificarea majorării prețurilor, dar unele informații din piață spun că dezvoltatorul are nevoie de bani pentru a termina construcția, care trenează deja de foarte mulți ani. În proiect au fost turnate milioane de euro, sunt oameni care au investit și care nu își pot recupera banii, dacă blocul nu este terminat. 

Comentarii Facebook