Penthouse de 2 MILIOANE de euro în centrul Clujului. Are 10 dormitoare, 6 băi și 3 livinguri - FOTO


Un penthouse situat în apropiere de Piața Mihai Viteazu, din Cluj-Napoca, este dat spre vânzare cu incredibila sumă de 2.000.000 de euro. Acesta se află într-o clădire nouă, pe strada Ploiești și promite un lux rar întâlnit în imobilele Clujului.

Imobilul a fost ridicat pe terenul unde a fost biroul de notar al fostei soții a președintelui de Consiliu Județean, Alin Tișe. Terenul a fost cumpărat de familia Tișe de la Primăria Cluj-Napoca, iar acolo s-a ridicat imobilul din imaginea de mai jos. 

imobil5.jpg

c54937ff76a0c2d75b121155d9285b00.jpg

Penthouse-ul are o suprafață utilă de 400 de metri pătrați și se află la etajul 13 al clădirii. Acesta este ultrafinisat cu parchet din lemn de tek, gresie și faianță aduse din Italia. De asemenea, viitorul proprietar va dispune de o deosebită „vedere panoramică” spre Piața Mihai Viteazu.

imobil 1.jpg

Penthouse cu 10 dormitoare

Deși în poze nu se poate vedea, penthouse-ul ar dispune de 10 dormitoare și 3 livinguri. Pe lângă acestea, au fost amenajate 6 băi, și două bucătării. Totuși, nici o bucătărie și nici un dormitor nu au fost fotografiate, așadar doritorii sunt nevoiți să meargă personal pentru a lămuri acest aspect.

imobil3.jpg

imobil4.jpg

trecând cu vederea lipsa fotografiilor, imobilul este situat într-o zonă bună a Clujului, unde sunteți înconjurat de restaurante, farmacii, zone verzi, școli, transport public. Clădirea dispune de lift, este un ansamblu rezidențial cu acces securizat, unde supravegherea video este 24/7.

Prețul fix al penthouse-ului este de 2 milioane de euro plus TVA și este vândut prin agenție.


Comentarii Facebook