Pasagerul cu numărul 1 milion a aterizat astăzi pe Aeroportul Cluj. Vezi cine e fericitul și ce a primit

 

Anul acesta o clujeanca a avut norocul sa achizitioneze biletul cu numarul 1 milion pentru cursa Tarom Bucuresti-Cluj-Napoca. Castigatoarea a primit din partea companiei TAROM un bilet de avion valabil un an pentru orice cursa a companiei, pentru ea si pentru un insotitor. 

 

Pasagerul cu numărul 1 milion, Olănescu Ioana, a călătorit pe zborul TAROM RO643 care a aterizat de la Bucureşti . În cadrul unei ceremonii inedite care a avut loc în terminalul de pasageri sosiri, au fost premiaţi atât pasagerul cu numărul 1.000.000 cât şi pasagerii 999.999 respectiv 1.000.001.

 

Pasagerii din terminal au fost întâmpinaţi de reprezentanţi ai Aeroportului Internaţional Cluj, costumaţi în ţinute reprezentantive pentru ţările de destinaţie existente şi viitoare de pe aeroportul clujean.

 

 

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj atinge pentru a 5-a oară în istoria sa pragul de 1 milion de pasageri înregistrați într-un an calendaristic.

 

"Realizarea deosebit de importantă se datorează strategiei de dezvoltare atât a infrastructurii de aeroport, cât și a extinderii rețelei de rute iar până la finalul anului aeroportul se aşteaptă să depăşească pragul de 1,4 milioane de pasageri", sustin reprezentantii Aeroportului.

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, a declarat: “Am avut azi deosebita surpriză şi bucurie să călătoresc la întoarcerea din Bucureşti cu pasagerul 1 milion. Este un moment important pentru aeroport şi pentru  toţi cei care lucrează în cadrul aeroportului, dar şi pentru Consiliul Judeţean Cluj. Cu atingerea pragului de 1 milion de pasageri, Aeroportul Cluj continuă să asigure succesul în Transilvania  şi să aibă un impact major asupra economiei şi turismului în judeţul Cluj. Consiliul Judeţean Cluj va sprijini proiectele aeroportului, urmărind în continuare dezvoltarea acestuia. Felicitări Aeroportului Internaţional Cluj pentru atingerea pragului de 1 milion de pasageri!”


David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj și-a exprimat bucuria pentru sărbătorirea pasagerului cu numărul 1 milion încă din luna septembrie:

 

„Ne bucurăm că sărbătorim astăzi 10 septembrie pasagerul cu numărul 1 milion înregistrat în anul 2015. Atingerea acestui prag cu mult mai devreme decât în anii anteriori este o dovadă a unei munci continue a tuturor celor implicați în dezvoltarea și modernizarea aeroportului. Mulțumim tuturor pasagerilor care au ales ca punct de plecare sau sosire aeroportul nostru fâcând posibilă această aniversare şi vă așteptăm în continuare să alegeți cu încredere serviciile și facilitățile oferite de Aeroportul Internațional Cluj!" 

 

În prezent, Aeroportul Internațional Cluj oferă peste 23 destinații regulate, spre 11 țări de destinație, din Europa și Orientul Mijlociu, operate de către companiile aeriene Tarom, Lufthansa, Wizz Air și Vueling. În perioada următoare a fost anunţată demararea a 3 noi rute spre destinaţii regulate din  Emiratele Arabe Unite (Dubai - decembrie 2015), Polonia (Varşovia – ianuarie 2016) şi Germania ( Memmingen – martie 2016).

 

Traficul aerian pe Aeroportul Avram Iancu a crescut în primele șase luni cu 30% și conducerea estimeaza ca va încheia anul cu o creștere de 22-23%.

 

"Pe primele șase luni am fost pe locul trei în Europa la creștere pentru aeroporturile ce au între 1 și 5 milioane de pasageri" a mai declarat David Ciceo.

 

 

Comentarii Facebook